AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağdığını duymak

Kahve falında yağmur yağdığını duymak

Kahve falında yağmur yağdığını duymak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur yağdığını duymak gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Kahve falında yağmur yağdığını duymak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına delalettir.

Kahve falında yağmurun yağdığını duymak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine tabir olunur.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalettir.

Kahve falında ormanda yağmur yağdığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yağmur yağdığını görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine yağmur yağdığını görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir