AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu top görmek

Kahve falında çamurlu top görmek

Kahve falında çamurlu top görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, neşesinin de yerine geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında çamurlu top gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya romantik içerikli bazı girişimlere katkıda veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çamurda top oynamak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu top görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında top arabası görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaleye top atmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Kahve falında top oynamak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında top kaybetmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında patlak top görmek nahoş sözler işiteceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında altın top görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir