AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlak top görmek

Kahve falında patlak top görmek

Kahve falında patlak top görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, öz güven kazanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlak top gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Kahve falında patlak top görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın tekerleği patlak görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında patlak araba lastik görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında patlak balon görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, onları gücendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su patlağı görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulur.

Kahve falında patlak lastik görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında patlak bisiklet lastik görmek başarısızlığa düşüleceğine, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında mısır patlağı görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir