AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suyun içine düşmek

Kahve falında çamurlu suyun içine düşmek

Kahve falında çamurlu suyun içine düşmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu suyun içine düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Kahve falında çamurlu suya düşmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suyun içine düşmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında çamura düşmek ve kalkmak küslerin ve dargınların barışacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurun içine düşmek fakirlerin güleceğine, yakında hedefine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu yolda düşmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulu çamura düşmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir