AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suya düşmek

Kahve falında çamurlu suya düşmek

Kahve falında çamurlu suya düşmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kederlerinin son bulacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya düşmek gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu suya düşmek eşiyle bahtiyar olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu suyun içine düşmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura düşmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında çamurun içine düşmek dünya malının çoğalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek mallarının eksileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir