AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura düşmek ve kalkmak

Kahve falında çamura düşmek ve kalkmak

Kahve falında çamura düşmek ve kalkmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında çamura düşmek ve kalkmak gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konulardaki planlarınızda bazı değişiklikler ya da iniş çıkışlar yaşanabilir.

Kahve falında çamura düşmek ve kalkmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında yere düşmek ve kalkmak kendisini işine vereceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmek ve kalkmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmek kalkmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Kahve falında düşüp kalkmak yiyip içeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sahura kalkmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masadan kalkmak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir