AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suyun içinde görmek

Kahve falında çamurlu suyun içinde görmek

Kahve falında çamurlu suyun içinde görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu suyun içinde gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Kahve falında çamurlu suyun içinde görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde çamurlu su görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında çamur içinde altın görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur içinde yürümek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını çamurun içinde görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur içinde yüzmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini çamurun içinde görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını çamur içinde görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir