AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur içinde altın görmek

Kahve falında çamur içinde altın görmek

Kahve falında çamur içinde altın görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur içinde altın gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Kahve falında çamurun içinde altın bulmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında çamur içinde altın görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur içinde altın bulmak hanesinde bolluk ve bereket olacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çamurun içinde altın görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurun içinden altın toplamak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde yürümek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinden çıkmak bir daha işyerine gelmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini çamur içinde görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir