AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını çamur içinde görmek

Kahve falında başkasını çamur içinde görmek

Kahve falında başkasını çamur içinde görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, umutlarını yitireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını çamur içinde gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında kendini çamurun içinde görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurun içinde görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde namaz kılmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında çamurun içinde para görmek doğru işler yapacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini çamur içinde görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini çamur içinde görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurun içinde yürümek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, umutlarının söneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir