AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını çamurun içinde görmek

Kahve falında başkasını çamurun içinde görmek

Kahve falında başkasını çamurun içinde görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük mutluluk duyulacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını çamurun içinde gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında çamur içinde altın görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde yılan görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu suyun içinde görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında çamurun içinde para görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, sorunlarını çözebileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını çamur içinde görmek yokluk çekeceğine, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çamurun içinden altın toplamak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde çamurlu su görmek işinden ve parasından olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında çamur içinde altın bulmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir