AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur içinde yürümek

Kahve falında çamur içinde yürümek

Kahve falında çamur içinde yürümek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, her zaman çok mutlu olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında çamur içinde yürümek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında çamur içinde yürümek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde yürümek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorapla çamurda yürümek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu yoldan yürümek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu yolda yürüdüğünü görmek alım gücünü yitireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında çamurda yürüdüğünü görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında çamur üzerinde yürümek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, fikirlerinin can bulacağına delalet eder.

Kahve falında sulu çamurda yürüdüğünü görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir