AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura düşmek

Kahve falında çamura düşmek

Kahve falında çamura düşmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, planlı ve programlı davranacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında çamura düşmek gördüyseniz:

  • Bir takım ödünler vermeden önce onu iyi tanıyın.

Kahve falında çamurda düşmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur düşmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sürekli tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yolda düşmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu yere düşmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu suya düşmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek düzenli bir işe girileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir