AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle çamura batmak

Kahve falında gelinlikle çamura batmak

Kahve falında gelinlikle çamura batmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, yalnız kalınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle çamura batmak gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Kahve falında gelinlikle çamura batmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında çamura batmak çıkamamak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamura batmak çıkmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada çamura batmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında çamur batmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamura batmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çamura batmaktan kurtulmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında dize kadar çamura batmak kazancını arttıracağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir