AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suda koşmak

Kahve falında çamurlu suda koşmak

Kahve falında çamurlu suda koşmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hoş muhabbette olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda koşmak gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Kahve falında çamurlu suda koşmak cesaretini yeninden toplayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında akan suda koşmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, böylece yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda koşmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda koşmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Kahve falında çamurda koşmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu yolda koşmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir