AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suda boğulmak

Kahve falında çamurlu suda boğulmak

Kahve falında çamurlu suda boğulmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu suda boğulmak gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında çamurlu suda boğulmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini suda boğulmaktan kurtarmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında berrak suda boğulmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulup ölmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının suda boğulmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir