AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu su akıntısı görmek

Kahve falında çamurlu su akıntısı görmek

Kahve falında çamurlu su akıntısı görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu su akıntısı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Kahve falında çamurlu su akıntısı görmek imkânların çok daha iyi olacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akıntılı su görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sıkıntılarına ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında su akıntısına kapılmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında su akıntısı görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında genital akıntı görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında akıntılı yara görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında rahimde akıntı görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kadın akıntısını görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir