Kahve falında akıntılı yara görmek

Kahve falında akıntılı yara görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına delalet eder.

Kahve falında akıntılı yara gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda farklı bir tavır geliştirebilirsiniz.

Kahve falında akıntılı yara görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi akıntı görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında akıntılı suda yüzmek mutlulukların yarım kalacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirde akıntıya kapılmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında rahim akıntısı görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında akıntıya karşı yüzmek hayırlı zamanlar geçireceğine, ticarette zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı akıntı görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında akıntıda sürüklenmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top