AnaSayfa / Genel / Kahve falında akıntılı su görmek

Kahve falında akıntılı su görmek

Kahve falında akıntılı su görmek düşmanların çok üzüleceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında akıntılı su gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Kahve falında su akıntısı görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su akıntısına kapılmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akıntılı su görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu su akıntısı görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında memede akıntı görmek geniş rızık elde edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah akıntı görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında kulak akıntısı görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun akıntısı görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir