AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel ve çamur görmek

Kahve falında sel ve çamur görmek

Kahve falında sel ve çamur görmek yaşamına bakacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, haneye nifak gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sel ve çamur gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Kahve falında sel ve çamur görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sel görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine yorulur.

Kahve falında çamur sel görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur ve sel görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur seli görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çamurdan sel görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında seli izlemek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına delalettir.

Kahve falında evinin sel bastığını görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir