AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonunda çamur görmek

Kahve falında pantolonunda çamur görmek

Kahve falında pantolonunda çamur görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolonunda çamur gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren bir konu büyüyebilir veya kontrolden çıkabilir.

Kahve falında pantolonunda çamur görmek işinde başarılı olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonu çamur olmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu pantolon görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonda çamur görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu pantolon giymek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon ütülemek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir