AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonda çamur görmek

Kahve falında pantolonda çamur görmek

Kahve falında pantolonda çamur görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında pantolonda çamur gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında pantolonunda çamur görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolonu çamur olmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu pantolon görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonda çamur görmek sorunlarının yakında biteceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu pantolon giymek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk pantolon görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir