AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonu çamur olmak

Kahve falında pantolonu çamur olmak

Kahve falında pantolonu çamur olmak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, pişmanlığa, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonu çamur olmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Kahve falında pantolonda çamur görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu pantolon görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu pantolon giymek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına yorulur.

Kahve falında pantolonunda çamur görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolonu çamur olmak bunları en doğru şekilde kullanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yıkanmış pantolon görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir