AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir içine girmek

Kahve falında nehir içine girmek

Kahve falında nehir içine girmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kısmetin bollaşacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında nehir içine girmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda artış görüluyor.

Kahve falında nehir içine girmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında nehire girmek ağız tadının yerinde kalacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında nehir kenarında ev görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte nehir görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nehirde sürüklenmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına yorulur.

Kahve falında nehir kenarında durmak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun nehir görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir ırmak görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir