AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun nehir görmek

Kahve falında uzun nehir görmek

Kahve falında uzun nehir görmek dinini yaşayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun nehir gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında uzun nehir görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirde yürümek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında iki nehir görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işarettir.

Kahve falında nehir kenarında durmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkte nehir görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan nehirde yüzmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir