AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde yıkanmak

Kahve falında nehirde yıkanmak

Kahve falında nehirde yıkanmak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ekmeğinin verimli olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde yıkanmak gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında nehir taşması görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında donmuş nehir görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında nehir suyu görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz nehir görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine tabir olunur.

Kahve falında derin nehir görmek bolluğa kavuşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında nehire düştüğünü görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters akan nehir görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir