AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur yıkadığını görmek

Kahve falında çamur yıkadığını görmek

Kahve falında çamur yıkadığını görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çamur yıkadığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden iki insanın uzun zamandır gizli bir ilişki içinde olduklarını duymak sizi çok şaşırtacak.

Kahve falında çamurlu terlik yıkamak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının çamurunu yıkamak şansın önünün kesileceğine, iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında çamur yıkadığını görmek büyük işlere girileceğine, sevdiği birini kırmaya yorulur.

Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı çamuru yıkamak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu eli yıkamak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıdaki çamuru yıkamak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, getirisinden daha fazla olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir