AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan geçmek

Kahve falında çamurdan geçmek

Kahve falında çamurdan geçmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurdan geçmek gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Kahve falında çamurlu yoldan geçmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında çamurun içinden geçmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek hem amaçlarına nail olamayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında arabayla çamurlu yoldan geçmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurdan geçmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kişisel kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla çamurdan geçmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu yerden geçmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, eski enerjisini bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir