AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla çamurdan geçmek

Kahve falında arabayla çamurdan geçmek

Kahve falında arabayla çamurdan geçmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yanlışlara düşeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla çamurdan geçmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz.

Kahve falında arabayla çamurlu yoldan geçmek kadim dostlar edineceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla çamurdan geçmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, güçten düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yoldan geçmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu yerden geçmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işarettir.

Kahve falında çamurun içinden geçmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurdan geçmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir