AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yoldan geçmek

Kahve falında çamurlu yoldan geçmek

Kahve falında çamurlu yoldan geçmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok hayırlı şeylere, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında çamurlu yoldan geçmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla çamurlu yoldan geçmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı yoldan geçmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek zor günlerin biteceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında patika yoldan geçmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda karşıdan karşıya geçmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir