AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla çamurlu yoldan geçmek

Kahve falında arabayla çamurlu yoldan geçmek

Kahve falında arabayla çamurlu yoldan geçmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla çamurlu yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Kahve falında arabayla çamurlu yoldan geçmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu yoldan geçmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu yolda araba kullanmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla çamurlu yolda gitmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Kahve falında arabayla çamurdan geçmek rahatsızlık vereceğine, mutlu olacağınıza inanılır.

Kahve falında yoldan geçmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı yoldan geçmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir