AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan çıkmak

Kahve falında çamurdan çıkmak

Kahve falında çamurdan çıkmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çamurdan çıkmak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, dertlerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurdan çıkmak oldukça uzun bir yolculuğa, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu yokuş çıkmak şansının yaver gideceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinden çıkmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında çamura batmak çıkmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında çamura girip çıkmak atılan adımların zarar getireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamura batıp çıkmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir