AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu sudan çıkmak

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sorunların üstesinden geleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak başka alanlara yöneleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu sudan atlamak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan kurtulmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan kaçmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli sudan çıkmak hevesinin kursağında kalacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında derin sudan çıkmak hastalıklardan kurtulacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sudan çıkmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir