AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura girip çıkmak

Kahve falında çamura girip çıkmak

Kahve falında çamura girip çıkmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına tabir olunur.

Kahve falında çamura girip çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında çamurlu yokuş çıkmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalet eder.

Kahve falında çamura girip çıkmak nasibin de kısmetlerin de artacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinden çıkmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, nefsine uyacağına alamet eder.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çamurdan çıkmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında çamura batıp çıkmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çamura batmak çıkmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir