AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurun içinde balık görmek

Kahve falında çamurun içinde balık görmek

Kahve falında çamurun içinde balık görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, saadete ereceğine, kısmetin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında çamurun içinde balık gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında çamurun içinde balık görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çamur içinde balık görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde çamurlu su görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret eder.

Kahve falında çamur içinde görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine işaret eder.

Kahve falında çamur içinde para bulmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamur içinde namaz kılmak tatsızlık olacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurun içinde altın görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur içinde yürümek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir