AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura tırmanmak

Kahve falında çamura tırmanmak

Kahve falında çamura tırmanmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamura tırmanmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında çamurlu tepeye tırmanmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çamurda tırmanmak yaşam şartlarının iyileşeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çamura tırmanmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami duvarına tırmanmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, fakirlikten kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında tele tırmanmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında yamaca tırmanmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçlara tırmanmak kendisini eve kapatacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir