AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, patron olunacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak aile hayatının sorunsuz olacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek bir yere tırmanmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bi yere tırmanmak büyük bir yenilgi alacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerlere tırmanmak sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yere tırmanmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, kazancının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yere tırmandığını görmek işlerin de hafifleyeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yüksek ağaca tırmanmak maddi açıdan nefes alınacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir