AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçlara tırmanmak

Kahve falında ağaçlara tırmanmak

Kahve falında ağaçlara tırmanmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, isabetli adımlar atılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işarettir.

Kahve falında ağaçlara tırmanmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Kahve falında ağaç tırmanmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, arkadaştan görülecek faydaya tabir olunur.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut ağacına tırmanmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan ağaca tırmanmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavak ağacına tırmanmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Kahve falında yüksek ağaca tırmanmak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir