AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura bulanmış birini görmek

Kahve falında çamura bulanmış birini görmek

Kahve falında çamura bulanmış birini görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, amacına nail olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, yenilenme yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çamura bulanmış birini gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında ayağına çamur bulaştığını görmek sabrını zorlayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura bulanmış birini görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında çamura bulanmış ayakkabı görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında çorabını bulamamak anne ve baba duası alınacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında montunu bulamamak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetini bulamamak Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir