AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetini bulamamak

Kahve falında kıyafetini bulamamak

Kahve falında kıyafetini bulamamak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yiyip içeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafetini bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Kahve falında kıyafetini bulamamak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kıyafet bulamamak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini bulamamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi bulamamak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bokun bulaştığını görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında un bulamamak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet eder.

Kahve falında terlik bulamamak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğini bulamamak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir