AnaSayfa / Genel / Kahve falında montunu bulamamak

Kahve falında montunu bulamamak

Kahve falında montunu bulamamak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, ticaret adamı (kadını) olacağına, yeni bir eve taşınacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında montunu bulamamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz eski bir arkadaşınızla tekrar bağlantı kurmanıza neden olabilir.

Kahve falında montunu bulamamak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil deri mont görmek zafer ve zenginlik getireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil deri mont giymek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni mont görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni mont giymek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi mont giymek fal sahibinin kazancının artacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ıslak mont görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mont görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir