AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura atlamak

Kahve falında çamura atlamak

Kahve falında çamura atlamak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, anlaşmalardan cayılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura atlamak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bir sayfasında önemli bir değişiklik olabilir.

Kahve falında çamurlu suya atlamak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına inanılır.

Kahve falında çamurun üzerinden atlamak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu sudan atlamak ona göre davranacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura atlamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında çamurdan atlamak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmandan atlamak işinin gücünün rast gideceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden atladığını görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir