AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu sudan atlamak

Kahve falında çamurlu sudan atlamak

Kahve falında çamurlu sudan atlamak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, planlarının işe yarayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu sudan atlamak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Kahve falında çamurlu sudan atlamak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık sudan atlamak dertlerin biteceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan sudan atlamak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sudan atlamak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu sudan kaçmak sırtındaki yükten kurtulacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan kurtulmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir