AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurun üzerinden atlamak

Kahve falında çamurun üzerinden atlamak

Kahve falında çamurun üzerinden atlamak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurun üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında çamurlu sudan atlamak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çamurdan atlamak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çamura atlamak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Kahve falında çamurun üzerinden atlamak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya atlamak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında apartmandan atladığını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sorunlarını bitireceğine işarettir.

Kahve falında eşinin yüksekten atladığını görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında binalardan atlamak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir