AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur ve kar görmek

Kahve falında çamur ve kar görmek

Kahve falında çamur ve kar görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, günaha gireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında çamur ve kar gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Kahve falında kar ve çamur görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu kar görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında kar çamur görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında çamur ve kar görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, büyük paralara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında karlı çamur görmek kendisini keşfedeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının içinde çamur görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurda yürüdüğünü görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında çamura düşen birini görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir