AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu kar görmek

Kahve falında çamurlu kar görmek

Kahve falında çamurlu kar görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, varlık içinde yaşayacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe rivayet eder.

Kahve falında çamurlu kar gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın.

Kahve falında çamur ve kar görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu kar görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında kar ve çamur görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına yorulur.

Kahve falında kar çamur görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, saygınlığa işaret etmektedir.

Kahve falında karlı çamur görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında killi çamur görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamur içinde yüzmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu ırmak görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir