AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının içinde çamur görmek

Kahve falında ayakkabının içinde çamur görmek

Kahve falında ayakkabının içinde çamur görmek hak yolunu tutacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının içinde çamur gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ayakkabı içinde çamur görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabının içinde çamur görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının çamurlandığını görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu ayakkabı giymek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, fakirlik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çamurunu temizlemek zor durumların sona ereceğine, mevki kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıları çamur olmak psikolojik olarak toparlanacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir