AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar çamur görmek

Kahve falında kar çamur görmek

Kahve falında kar çamur görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, aile hayatına adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kar çamur gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bir erkeğin davranışları kalbinizi kırabilir.

Kahve falında kar ve çamur görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar çamur görmek başarısının düşeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu kar görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı çamur görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında çamur ve kar görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin çamura düştüğünü görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinden çıkmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir