AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura düşen birini görmek

Kahve falında çamura düşen birini görmek

Kahve falında çamura düşen birini görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında çamura düşen birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Kahve falında çamura düştüğünü görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin çamura düştüğünü görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu suya düştüğünü görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında çamura düşen birini görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, işlerinin yarım kalacağına delalet eder.

Kahve falında birini çamura düşmüş görmek ekmeğinin artacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çamura düşürmek zor durumda kalacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun çamura düştüğünü görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurdan ev görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir