AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda yürüdüğünü görmek

Kahve falında çamurda yürüdüğünü görmek

Kahve falında çamurda yürüdüğünü görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hedeflerine ulaşacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, maddi gücünün katlanacağına, güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında çamurda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamurda yürümek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yolda yürümek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında çamur üstünde yürümek yenisinin başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamur içinde yürümek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurun üstünde yürümek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yoldan yürümek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir