AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur silmek

Kahve falında çamur silmek

Kahve falında çamur silmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur silmek gördüyseniz:

  • Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilir veya yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı çamurunu silmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında çamuru silmek kıdem atlayacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulur.

Kahve falında çamur silmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiği silmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun silmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yazıları silmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, müjdeli haberle geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir